Få behandling hos oss via din sjukvårdsförsäkring

Många sjukvårdsförsäkringar erbjuder behandling hos naprapat som en del av din rehabilitering för att bli smärt- och problemfri. Vi råder dig att först kontakta ditt försäkringsbolag för att se vad som gäller för just din försäkring.

När du har fått godkänt från ditt försäkringsbolag kan du boka din behandling som vanligt nedan. Ange gärna under noteringar vilket försäkringsbolag det gäller.

Friskvårdsbidrag

Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag!

Vad innebär friskvård?

Hos oss kan du boka massage hos någon av våra massageterapeuter. Ävenmassage eller en enklare typ av behandling i förebyggande och rehabiliterandesyfte hos legitimerad sjukvårdspersonal, så som exempelvis naprapat,kiropraktor eller fysioterapeut, klassas enligt Skatteverket som friskvård.Friskvårdstjänster är alltid momsbelagt med 25% moms.

Alla våra friskvårdsbehandlingar utförs av naprapater ellernaprapatstuderande med stor kunskap om kroppen.

Vilka friskvårdsportaler är ditt företag kopplat till?

Vissa företag är kopplade till en friskvårdsportal som erbjuder de friskvårdstjänster som du som anställd kan använda med ditt friskvårdsbidrag. Exempel på sådana portaler är Benefits, Wellnet, Benify, Epassi och Edenred. Vi har avtal med samtliga och genom dessa kan du göra ett inköp av friskvård hos oss. Efter inköp via portalen bokar du själv din tid hos oss och väljer ”Betala på plats”. Vi önskar dock att du under noteringar anger ditt referensnummer och vilken portal det gäller. Detta underlättar vårhantering av din bokning.

Vid frågor kring t.ex återbetalning, felbeställning, saldo eller liknande ber vi dig kontakta portalen direkt för vidare hjälp.

Vissa företag ber dig som arbetstagare att istället betala din behandling på plats och därefter redovisa kvittot till arbetsgivaren. Kvittot kommer per mail och det är viktigt att du meddelar terapeuten vid besöket att du önskar en friskvårdsbehandling och kvitto inkluderat moms. Om du har bokat fel behandling och betalningen genomförts så kan vi ej ändra kvittot i efterhand.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss per mail, info@sturenaprapaten.se

Söderberg & PartnersFalck HealthcareEpassiFalck Healthcare

För dig som arbetsgivare eller företagare

Vi erbjuder också skräddarsydda lösningar för era behov där vi exempelvis har möjlighet att vara på plats hos er.

Boka tid
Behandlingar
Om oss
Erbjudande
Prislista
Sjukvårdsförsäkring & friskvårdsbidrag
Företag
Hitta hit
Kontakta

StureNaprapaten AB
Birger Jarlsgatan 34
11429 Stockholm
Sweden

info@sturenaprapaten.se