För företag

Vi hjälper dig med kroppen

Emilia erbjuder högkvalitativa behandlingar som förbättrar våra medarbetares arbetsvardag. Stor flexibilitet och hög servicenivå gör att var och en kan ta ansvar för sin hälsa på ett smidigt och effektivt sätt.

Mikael Staffas, VD Boliden

Försäkringsbolag & Friskvårdsportaler

Naprapat eller massör på arbetsplatsen? 

Vi arbetar sedan många år tillbaka även ute på företag, både i förebyggande och rehabiliterande syfte. Många företag inser vinsten med att erbjuda sina anställda denna förmån då fördelarna är många.

Reducerad sjukfrånvaro

Att regelbundet erbjuda samtliga medarbetare behandling leder ofta till färre sjukskrivningar i form av belastningsskador och utmattningssyndrom. Därmed minskas kostnaderna för företaget i längden.

Smärtfri och nöjd personal

Detta är en förmån som många anställda uppskattar och värdesätter. Naprapatbehandling reducerar risken för återfall av muskel- och ledbesvär. Alla som någon gång har haft smärtproblematik vet hur mycket energi det går åt till att ha ont samt hur svårt det kan vara att vara fullt fokuserad på sina arbetsuppgifter. En smärtfri och nöjd personal kommer att bidra till bättre stämning på jobbet och en mer arbetseffektiv personalstyrka. 

Tidseffektiv

Eftersom det är vi som kommer ut till er arbetsplats behöver ni inte lägga någon tid på att resa till och från kliniken. Medarbetarna kan således snabbt och enkelt, direkt efter behandling återgå till sitt arbete.

Upplägg

Upplägget skräddarsys efter det enskilda bolagets behov. Utöver fysiska behandlingar erbjuds ergonomiföreläsning samt inställningar av arbetsplatsen. Det finns även upplägg där medarbetarna får stå för en del, alternativt hela, debiteringen.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss per mail, info@sturenaprapaten.se

Friskvård & friskvårdsportaler

Vi erbjuder också behandlingar på plats hos oss på StureNaprapaten som är anpassade för att du ska kunna använda ditt friskvårdsbidrag. Vi är även anslutna till de mest populära friskvårdsportalerna på marknaden som flera företag har valt att ansluta till.

Vi har anlitat StureNaprapaten under flera år och är mycket nöjda med Emilias och Elviras behandlingar. De är både professionella och lyhörda. Vi uppskattar att Sturenaprapaten kan genomföra behandlingarna på vårt kontor, vilket sparar mycket tid.

Kerstin Olby, Kommunikatör, Sparbankerns Riksförbund

Försäkringsbolag & Friskvårdsportaler

Nedan hittar du dem försäkringsbolag/friskvårdsportaler vi samarbetar med. Kontakta oss om du har frågor så kan vi säkert hjälpa dig.

Söderberg & PartnersFalck HealthcareEpassiFalck Healthcare

Foyen Advokatfirma har sedan 2019 haft Emilia på plats på kontoret med jämna mellanrum. Vi har varit väldigt nöjda. Emilias höga nivå av service samt professionella nivå på de behandlingar hon utför passar vår organisation väldigt bra. Vi kan varmt rekommendera Emilia och Sturenaprapaten.

Som ett led i vårt friskvårdsarbete har Level Recruitment anlitat Sturenaprapaten sedan 2018. Våra medarbetare är, och har alltid varit, otroligt nöjda med såväl behandlingarna, service och det professionella bemötandet. Kombinationen av massage och naprapati är oslagbar! Jag kan varmt rekommendera Sturenaprapaten.”

Patrik Smith, CEO, Level Recruitment

Nybesök
20% rabatt

Rabattkod: Google20

BOKA TID
Boka tid
Behandlingar
Om oss
Erbjudande
Prislista
Sjukvårdsförsäkring & friskvårdsbidrag
Företag
Hitta hit
Kontakta

StureNaprapaten AB
Birger Jarlsgatan 34
11429 Stockholm
Sweden

info@sturenaprapaten.se