Om oss

Vi hjälper dig med kroppen

BOKA TID

Historik

StureNaprapaten grundades av Emilia Huhtimo år 2015. Innan dess arbetade Emilia som anställd i några år efter sin examen vid Naprapathögskolan i Stockholm. Från början bedrevs StureNaprapaten i lokaler på Sturegatan 32 men sedan april 2020 håller kliniken till på Birger Jarlsgatan 34.

Varför StureNaprapaten?

Vi som arbetar på StureNaprapaten brinner för naprapati, idrott och hälsa. Vi arbetar utifrån ett holistiskt perspektiv och har ständigt hela människan i fokus. Våra behandlingar är individanpassade, grundade på vad du och din kropp behöver för att uppnå optimala resultat och vidare få vara smärtfri. På kliniken arbetar vi aktivt för en lugn och stressfri miljö, så att du kan släppa allt annat för en stund. Vi gör dig smärtfri och avslappnad!

Emilia Huhtimo

Leg. naprapat
Grundare StureNaprapaten

Emilia tog examen 2013 och har sedan 2015 drivit StureNaprapaten.

Hon arbetar utifrån ett holistiskt perspektiv. Hon ser vikten av att se hela individen framför sig och inte bara en rygg, nacke eller axel. Kroppen är mer komplex än så, därför är det viktigt att försöka förstå varför besväret har uppstått från första början. Detta för att kunna skapa en förändring och på så sätt undvika att problematiken och smärtan återuppstår. 

Emilia har ett brinnande intresse för träning i olika former. Hon har i ungdomsåren varit aktiv inom ridsport samt handboll. Mellan 2014 och 2016 höll hon på med triathlon och utmanade sig själv inom sporten, bland annat genom sprint, olympisk distans samt IronMan 70.3. Idag fokuserar hon på funktionell träning samt CrossFit-inspirerad cirkelträning. Detta balanserar hon upp med yoga och andra, lugnare träningsformer.

Elvira Lindblad

Naprapat
StureNaprapaten

Elvira är utbildad personlig tränare och arbetar utifrån ett helhetsperspektiv. Detta genom att undersöka olika faktorer som påverkar smärta och funktion. Behandlingen individ anpassas med olika metoder; massage, manipulation, mobilisering, nervmobilisering, stretch, dry needling och triggerpunkter. Hon försöker alltid att sträva efter att tillgodose förväntningar och mål och kommer mer än gärna med rekommendationer om rörelseträning och övrig träning.

Elviras främsta intressen är vandring och vardaglig träning, som hon tycker ger henne glädje och styrka. Hon har bland annat bestigit Kebnekaise med hund och har som mål att bestiga fler toppar i framtiden. 

Elvia Lindblad StureNaprapaten

Olivia Ahlgren

Naprapatstudent, Åk 4
StureNaprapaten

Olivia påbörjar i september sitt fjärde och sista år på Stockholms Naprapathögskola för att senare i maj 2024 ta sin examen. Hon kommer initialt att erbjuda massage men inom kort kommer hon även erbjuda naprapatbehandlingar. Under hösten 2023 kommer hon att utföra sina sista praktiska slutprov och så snart hon är godkänd i dessa så får samtliga tekniker utföras på kliniken. Som studerande på Naprapathögskolan tar man emot patienter redan från termin två på skolans elevklinik. Så redan nu har Olivia stor erfarenhet av att ta emot patienter.

Olivia är utbildad massör och personlig tränare. Hon har ett brinnande intresse för styrketräning och förutom det uppskattar hon att umgås med vänner och ta långa lugna promenader. Tidigare i livet har och hållit på med hästar och dans i Tingsryd i Småland där hon är uppvuxen.

Elvia Lindblad StureNaprapaten

Nybesök
20% rabatt

Rabattkod: Google20

BOKA TID
Boka tid
Behandlingar
Om oss
Erbjudande
Prislista
Företag
Hitta hit
Kontakta

StureNaprapaten AB
Birger Jarlsgatan 34
11429 Stockholm
Sweden

info@sturenaprapaten.se